Τζάκια - Μάρμαρα Μυρίλλας

Φίλιππος Σ. Μυρίλλας & Υιοί

Εθνική Λευκίμμης (θέση Μάρμαρο)

49080 Λευκίμμη - Κέρκυρα

Τηλ: 26620 24097

Fax: 26620 24097

myrillas@hotmail.com

Μάρμαρα-τζάκια Φ. Μυρίλλας (κ Υιοί)

Μάρμαρα-τζάκια Φ. Μυρίλλας (κ Υιοί)

Ηλιακό θερμοσίφωνο SELKO

Boiler Selko

Boiler από 60lt έως 120lt που μπορούν να τοποθετηθούν στο δάπεδο, κάθετα στον τοίχο και οριζόντια στον τοίχο.

Το εξωτερικό περίβλημα των Boiler αποτελείται από χαλυβδοέλασμα πάχους 0,7mm ηλεκτροστατικά βαμμένο στους 200ο C .

Το εσωτερικό των Boiler είναι από χαλυβδοέλασμα ιδιαίτερα βαθιάς εξέλασης,πάχους 2,5mm ειδικό για επισμάλτωση. Η διπλή υάλωσή τους γίνεται με εφαρμογή του σμάλτου (γυαλιού) πάνω στο μέταλλο. Η συνδετική στρώση η οποία δημιουργείται όσο διαρκεί το ψήσιμο στους 860ο αποτελείται από σμάλτο και μέταλλο με αποτέλεσμα η συμπαγής δομή και η ελαστικότητα του μετάλου να ενώνονται με την σκληρότητα και τις χημικές αντοχές του γυαλιού. Αποτέλεσμα της διπλής υάλωσης και της αποχής του νερού από τα τοιχώματα του θερμοσιφώνου είναι η κατά 100% προστασία του από την σκουριά. Η αντοχή του δοκιμάζεται σε πίεση 15atm η οποία διασφαλίζεται από την οριζόντια ραφή συγκόλλησης. Ετσι διασφαλίζεται

  • Μέγιστη διάρκεια ζωής
  • Ισχυρή αντοχή
  • Καλύτερη εφαρμογή υάλωσης
  • Μεγάλη αντίσταση στην διάβρωση

Η μόνωση των Boiler είναι οικολογική πολυουρεθάνη πυκνότητας 40Kg/m3 και πάχους 25mm και εγγυάται τη διατήρηση του ζεστού νερού του Boiler για αρκετές ώρες.

Τα Boiler περιέχουν ηλεκτρική αντίσταση με θερμοστάτη, ράβδο μαγνησίου γιαπροστασία από την ηλεκτρόλυση και βαλβίδα ασφαλείας 10 bar.

Λειτουργούν με επισμαλτωμένο εναλλάκτη σπειροειδούς μορφής γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτερη μετάδοση της θερμοκρασίας και μεγάλη προστασία από τη διάβρωση.