Τζάκια - Μάρμαρα Μυρίλλας

Φίλιππος Σ. Μυρίλλας & Υιοί

Εθνική Λευκίμμης (θέση Μάρμαρο)

49080 Λευκίμμη - Κέρκυρα

Τηλ: 26620 24097

Fax: 26620 24097

myrillas@hotmail.com

Μάρμαρα-τζάκια Φ. Μυρίλλας (κ Υιοί)

Μάρμαρα-τζάκια Φ. Μυρίλλας (κ Υιοί)

Eurostar Μπόιλερ Λεβητοστασίου

Eurostar Μπόιλερ Λεβητοστασίου: Καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που κατακτούν πρωτιές στην προτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως

Η SOLE προσφέρει μια πλήρη σειρά από μεγάλα μπόιλερς δαπέδου, τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τα Eurostar Boilers διατίθενται σε 7 διαφορετικά μεγέθη -από 150 έως 1000 lt- απλής, διπλής και τριπλής ενέργειας, σε 5 διαφορετικά χρώματα, καλύπτοντας τις ανάγκες διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων. Το νερό ζεσταίνεται από την κεντρική θέρμανση, ηλιακούς συλλέκτες ή και από ηλεκτρική αντίσταση.

Κορυφαίο σημείο υπεροχής των Eurostar Boilers είναι η απόλυτη προστασία του δοχείου με επισμάλτωση διπλού “direct” εμαγιέ που “ψήνεται” στους 840° C. Επομένως το γυαλί (glass) επικαλύπτει εσωτερικά το δοχείο, εξασφαλίζοντας καθαρό πόσιμο νερό και υγιεινή για όλη την οικογένεια.

Ο ξηρός καθαρισμός και προετοιμασία της εσωτερικής επιφάνειας του δοχείου στο 6-βάθμιο αυτόματο συγκρότημα αμμοβολής, χωρίς καμία χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών, εξασφαλίζει την τέλεια πρόσφυση-αυτοσυγκόλληση του “γυαλιού” με το ατσάλι. Ετσι τα Eurostar Boilers έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, ακόμα και με τη χρήση νερού με μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων.

Ο διπλός έλεγχος αντοχής και στεγανότητας και το μεγάλου πάχους και άριστης ποιότητας ευρωπαϊκό χαλυβδοέλασμα από το οποίο κατασκευάζονται τα Eurostar Boilers, διασφαλίζουν την αντοχή τους σε δίκτυα υψηλών πιέσεων που φτάνουν μέχρι και 10 bar.

Η μεγάλη μόνωση από οικολογική πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας, κάνει τα Eurostar Boilers τα οικονομικότερα μπόιλερς της αγοράς, γιατί κρατάνε τη θερμότητά τους για μέρες. Ετσι, με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, έχετε συνεχώς ζεστό νερό, μέρα-νύχτα.

Το Eurostar Boiler δεν είναι απλά ένα αναγκαίο είδος για κάθε σπίτι, αλλά ένα σκεύος που εντάσσεται αρμονικά σε αυτό.