Τζάκια - Μάρμαρα Μυρίλλας

Φίλιππος Σ. Μυρίλλας & Υιοί

Εθνική Λευκίμμης (θέση Μάρμαρο)

49080 Λευκίμμη - Κέρκυρα

Τηλ: 26620 24097

Fax: 26620 24097

myrillas@hotmail.com

Μάρμαρα-τζάκια Φ. Μυρίλλας (κ Υιοί)

Μάρμαρα-τζάκια Φ. Μυρίλλας (κ Υιοί)

Ferroli GGNK N

ΤΥΠΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
(kcal/h)
ΑΠΟΔΟΣΗ kW
GGNK N 3 30.000 31.4

Ο τέλειος εναλλάκτης θερμότητας...

Η FER προσφέρει τον λέβητα GGNK N ως μια σύγχρονη λύση για ένα πλήρες σύστημα θέρμανσης που συμπεριλαμβάνει ένα λέβητα και έναν αποταμιευτήρα μεγάλης χωρητικότητας (BOILER) στο ίδιο περίβλημα. Η μονάδα GGNK N είναι σχεδιασμένη να εξασφαλίζει τα καλύτερα πλεονεκτήματα των τυπικών χαρακτηριστικών της σειράς GGN και για την παραγωγή μεγάλης ποσότητας ζεστού νερού οικιακής χρήσης. Ο λέβητας διαθέτει τον πτερυγιοφόρο χυτοσίδηρο εναλλάκτη θερμότητας της σειράς GGN, ο οποίος χρησιμοποιεί την αρχή των τριών διαδρομών, επιτρέποντας υψηλή απόδοση και αυξημένο ελκυσμό. Εξαιτίας του προσεκτικού σχεδιασμού του σώματος του λέβητος και της μεγάλης πάχους μόνωσης του ορυκτοβάμβακα, η απόδοση διατηρείται πάντα κοντά στο 90%.

... Ακόμη και για ζεστό νερό χρήσης.

Η μονάδα διαθέτει έναν αποταμιευτήρα χωρητικότητας 90 λίτρων κατασκευασμένο από χάλυβα με γυάλινη επένδυση, ο οποίος διαθέτει ηλεκτρόδιο μαγνησίου καθοδικής αντιδιαβρωτικής προστασίας. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένας κυκλοφορητής και ένας ροοστάτης, ο οποίος μπορεί να κατευθύνει το σύνολο της θερμότητας εξόδου προς την παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης. Οι θερμοκρασίες κεντρικής θέρμανσης και ζεστού νερού οικιακής χρήσης μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα, παρέχοντας έτσι τη μέγιστη άνεση στο σπίτι.

Ευχάριστη εμφάνιση για εύκολη διαχείριση.

Η μονάδα περιβάλλεται από ένα καλά προσαρμοσμένο περίβλημα κατασκευασμένο από χαλύβδινα βαμμένα πάνελ. Ο πίνακας οργάνων είναι απλός και συμπαγής και επιτρέπει την πλήρη και ασφαλή επιτήρηση των παραμέτρων λειτουργίας. Το εξωτερικό πάνελ μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για συντήρηση και καθαρισμό.

GGNK N

GGNK N

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΜΟΝΤΕΛΟ GGNK N 30/3
Απόδοση kW 31,4
Απόδοση kcal/h 27000
Είσοδος kW 34,8
Είσοδος kcal/h 30000
Μέγιστη πίεση λειτουργίας Λέβητας bar 4
Μέγιστη πίεση λειτουργίας Αποταμιευτήρας bar 6
Χωρητικότητα νερού lt 22
Χωρητικότητα αποταμιευτήρα lt 90
Βάρος kg 140